Wat we doen

Stichting WerkvoorHeerlen biedt passend werk voor mensen uit de doelgroepen van de Participatiewet, om hen zo goed mogelijk te ontwikkelen richting de arbeidsmarkt. De stichting ontwikkelt zich continu tot een kwalitatief goede en betrouwbare uitvoeringsorganisatie voor gemeentelijke opdrachten in meerdere vakgebieden.

De mens en haar relatie met anderen, staat bij ons centraal, zowel binnen als buiten onze organisatie. Met onze kernactiviteiten uitgevoerd door onze doelgroepen, staan we midden in de maatschappij. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en gedegen begeleiding aan de kandidaten, en investeren in langdurige relaties.

Samenwerking

De belangrijkste afnemers van onze dienstverlening zijn werkgevers in de regio Parkstad. We werken daarom intensief samen met het Werkgevers Servicepunt Parkstad (WSP Parkstad). Door te bouwen aan goede relaties met werkgevers, kunnen we ontwikkeltrajecten organiseren die een duurzame uitstroom naar de arbeidsmarkt mogelijk maken. Onze samenwerking vertaalt zich in duidelijke leer-werklijnen zoals in techniek, zorg, toezicht, horeca en groenonderhoud. Deze vernieuwende manier van samenwerken, draagt bij aan de continuïteit van de werkgever.

Werken bij

Werken bij WerkvoorHeerlen betekent werken in een mensgerichte, vriendelijke, dynamische werkomgeving. We zijn een platte organisatie. Hierdoor hebben onze medewerkers een sterk gevoel van eigenaarschap. Iedereen is direct verantwoordelijk voor zijn bijdragen aan de doelen van de organisatie. Daarbij heerst er een familiecultuur waarbij betrokkenheid, flexibiliteit en teamwork centraal staan.